Pisite za nas - Postanite saradnik našeg portala | PMS

Pišite za nas

Postanite saradnik našeg portala

Pisite za nasŽelimo da poboljšamo kvalitet naših tekstova, da imamo što bolje resurse za čitanje i drugačiji pristup istoj temi. Zato pozivamo studente, magistre, doktore nauka, projekt menadžere, zaposlene u javnom ili privatnom sektoru i sve ostale da nam se pridruže daju svoj doprinos.

Želimo da predstavimo pouzdane, relevantne i kvalitetne izvore podataka od kojih će naši posetioci (čitaoci) imati koristi. Zato pozivamo i vas da nam se pridružite kako bi napravili najveću bazu korisnih informacija koja će biti javno dostupna.

 

  1. Ako imate šta da kažete o temama koje su prisutne na sajtu (upravljanje projektima, kvalitetom, vremenom, upravljanje timom, menadžment, motivacija, lični rast i razvoj, preduzetništvo…), daćemo Vam prostora da to pokažete i predstavite se našim čitaocima.

  2. Ako želite da objavite svoj seminarski, magistarski ili doktorski rad, onda ste dobrodošli.

  3. Ako želite da podelite korisne savete sa našim čitaocima, javite se.

 

Svi tekstovi će biti objavljeni sa Vašim punim imenom i prezimenom, kako na sajtu tako i preko naših profila na društvenim mrežama.

 

Uslovi

Vaš tekst treba da bude originalan i da sadrži najmanje 500 reči kako bi na relevantan način prikazao temu koju obrađuje.

 

Pridružite nam se!