Online obuka za upravljanje projektima | Project Management Srbija

Online obuka za upravljanje projektima

Zainteresovani ste za upravljanje projektima?

Želite da napredujete kao projekt menadžer ili da otpočnete karijeru u ovoj oblasti?

Mislite da tu ima prostora jer vidite da je projektni menadžement jedna od najbrže rastućih oblasti na globalnom nivou. I procenjuje se da će broj projekt menadžera drastično porasti u narednim godinama. Želite da uhvatite taj voz i da napredujete, zar ne?

Dosta Vam je projekata koji kasne i probijaju rokove. Stalno se trudite, a opet uvek nešto fali da bi projekat bio kakav ste želeli. Nema realizacije kakvu priželjkujete i osećate se zbunjeno i nervozno zbog toga. Pomalo i zabrinuto jer ne znate gde je zapelo.

VREME JE DA TO PROMENITE! Vreme je da iskoristite ovo vreme vanrednog stanja kako bi postali bolji projekt menadžer, zar ne?


Jednostavno. Online obuke

Nema potrebe da putujete do mesta obuke pa dodatno štedite i vreme i novac.

Obuci možete prisustvovati iz kancelarije ili iz svoje kuće. Nebitno je da li radite iz kancelarije, od kuće ili ste na odmoru. Sve što vam treba je želja da učite i napredujete. I naravno internet.

Na online obuci ćete naučiti metodologiju vođenja projekata jer ćete ići deo po deo. Predavač će vas voditi kroz prezentaciju, dodatno objašnjavati i pisati na tabli bitne delove, pričati o primerima dobre prakse iz preko 100 kompanija sa kojima je sarađivao.

A sve sa ciljem da bolje razumete metodologiju upravljanja projektima i što lakše naučite kako da je ispravno primenjujete.


DA, UŽIVO!
I SA PREDAVAČEM.

Imaćete video prenos u realnom vremenu. Iz topline svoga doma ili kancelarije, lepo se uvalite u najzgodniju stolicu ili krevet i spremite za učenje najbolje svetske metodologije vodjenja projekata.

Videćete i čuti predavača, kao i sve ostale učesnike. Naravno, moći ćete da postavljate pitanja predavaču i da četujete sa njim. Moći ćete da radite u malim grupama. U realnom vremenu. Osetićete da, zaista, učestvujete na projektu!


DA, RADIĆEMO NA KONKRETNOM PROJEKTU!

Na licu mesta ćemo smisliti konkretan projekta i za njega uraditi:

 • Projektni zadatak
 • Registar stakeholdera
 • WBS
 • Gant dijagram
 • Plan nabavki
 • Budžet
 • Plan kvaliteta
 • Plan resursa
 • Plan komunikacije
 • Analizirati rizike


Skoro ništa!

U stvari podrazumeva se da imate internet. I potrebno je:

 • 1 minut vremena da instalirate aplikaciju Zoom
 • Dobra volja i pozitivna energija 🙂
 • I to je apsolutno sve što vam treba da se priključite online obuci
 • Zaista!


200+ firmi u regionu nam je ukazalo poverenje

Saradjivali smo sa najvećim firmama u Srbiji i regionu (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija). Ovo su samo neke od njih.RAD NA KONKRETNOM PROJEKTU

Kroz rad na konkretnom projektu ćete spojiti teoriju i praksu na najbolji mogući način i sa lakoćom iskoristiti stečeno znanje na sopstvenim projektima.

ANALIZA RIZIKA

Naučičete kako da prepoznate i umanjite rizike na projektu jer ćete tako povećati šansu za uspešan projekat. Kada smanjujete rizike, povećavate šanse da projekat bude gotov onako kako ste planirali.

KRITIČNI PUT

Naučičete šta je kritičan put i koje su kritične aktivnosti na vašem projektu, odnosno koje aktivnosti ne smeju da kasne. Ako znate šta ne sme da kasni, a šta sme i koliko, onda imate kontrolu nad projektom. Onda znate kako da vam projekat uvek bude gotov na vreme.

ISKUSNI PREDAVAČ

Sa vama če raditi naš najiskusniji predavač koji poseduje desetogodišnje trenersko i konsultantsko iskustvo, sa više od 150 održanih treninga i više od 1000 polaznika

PROSEČNA OCENA TRENINGA (1-5): 4,85


DODATNE INFORMACIJE

DATUM POČETKA: 1.jun 2021.godine

TRAJANJE: pet dana (ponedeljak-četvrtak, a u petak je nadoknada)

VREME: 10.00h-13.30h

Priručnik sa obuke: DA

Sertifikat sa obuke: DA


INVESTICIJA: 26.990 RSD (233 EUR)DA. NARAVNO!

Pre nego što počne obuka, moći ćete da vidite da li je to za vas i da li vam se svidja online obuka ili ne. Dakle, ONLINE OBUKA ĆE POČETI 1.JUNA, a za sve vas koji nikada niste prisustvovali online obuci, organizujemo besplatni webinar.

Tema: “Uvod u upravljanje projektima”

Datum: petak, 7.maj

Vreme: 10.00-11.00h

Na licu mesta ćete videti kako izgleda online obuka, moći ćete da postavite sva pitanja koja vas interesuju, da razjasnite sve nedoumice oko ovakvog tipa obuke. Čućete nešto više o najboljoj svetskoj metodologiji za upravljanje projektima koju ćemo koristiti na obuci.

Tako ćete na pravi način razumeti kako funkcioniše online obuka.

PRIJAVA JE OBAVEZNA!

SLIKE SA PRETHODNIH ONLINE OBUKA

PRIJAVA ZA ONLINE OBUKU

Ime i prezime (neophodno)

Vaš email (neophodno)

Telefon (neophodno)

Firma (neophodno)

Poruka (neophodno)

Ako želiš da zarađuješ više, uči više!

Zig Ziglar