Izrada sajta | Project Management Srbija

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta, web dizajn, web sajt, internet prezentacija su neki novi moderni termini koji označavaju Vaše prisustvo na internetu. Kako živimo u svetu novih, modernih tehnologija, a kako je projekt menadžer neko ko mora neprestano da se usavršava i da radi na sebi, tako se dolazi do zaključka da projekt menadžer mora da poznaje nove tehnologije. Projektni menadžer mora da poznaje internet, socijalne mreže, njegova firma mora da ima sajt. Ova serija članaka se bavi internetom, odnosno internet marketingom i pokušaće da objasni uticaj interneta na razvoj firme kroz dva aspekta: izrada sajta i optimizacija sajta.

Dakle, tema prvog članka je izrada sajta.

Izrada sajta

U današnje vreme, firma se slobodno može proglasiti neozbiljnom ako nema sajt. Da se razumemo, sajt nije stranica na facebook-u. Tako reklamirate FB, a ne svoju firmu i svoj sajt. Socijalne mreže (Facebook, Youtube, Twitter) su samo nadogradnja Vašeg sajta i služe za komunikaciju sa klijentima, a ne za prodaju.

Ako nemate sajt, gotovi ste, jer Vaša konkurencija ga odavno ima. Ne samo to, Vaša konkurencija koja se bavi istom delatnošću je dobila bitku na internetu. Kada korisnik interneta pretražuje internet  kucajući naziv Vaše delatnosti, Vaša konkurencija je na vrhu rezultata pretrage. Vaša konkurencija zna šta je optimizacija sajta i već ju je primenila. Zbog toga će  posetilac otići na njihov sajt i kupiti njihov proizvod. Za internet korisnika, Vaša firma ne postoji.

Jedino rešenje koje imate je izrada sajta i to po hitnom postupku. Kada birate firmu koja će Vam raditi sajt, obavezno zatražite da vidite njihove radove. Tek nakon pažljivog pregleda njihovih radova, možete krenuti u izradu sajta. To je takodje projekat, koji ima svoj početak i kraj, resurse, budžet i sl. Tako da treba voditi računa i o tome aspektu. Firma koja pristupa izradi sajta na taj način, odnosno firma za koju je izrada sajta projekat je Vaš jedini izbor.

Neki od lepih sajtova koji se mogu naći na internetu:

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta

Izrada sajta

Naša preporuka je www.internetprezentacije.net


Srodne teme:

Optimizacija sajta

Izrada sajta