Blogomanija 2013 | Project Management Srbija

Blogomanija 2013

Blogomanija 2013

Blogomanija 2013

Blogomanija je događaj koji ne smete propustiti. Ako se bavite internetom, imate svoj blog, želite da saznate korisne informacije u oblasti interneta, čujete i upoznate zanimljive ljude, onda je Blogomanija prava stvar za vas.

Blogomanija

Prošlogodišnja Blogomanije je bila pilot projekat održan na Staroj Planini, Bilo je više od 400 učesnika iz regiona (Srbija, Crna Gora, Makedonija, BiH, Hrvatska, Slovenija) tako da je cela internet sfera bivše SFRJ bila na jednom mestu. Kako se projekat pokazao i više nego uspešno, ekipa nastavlja dalje i organizuje, drugu po redu regionalnu konferenciju o sadržajima na internetu. Ovoga puta na Kopaoniku, u periodu od 28. novembra do 1. decembra.

Dokaz da će konferencija proteći u najboljem redu je i iskusan tim organizatora

Ivan Minić (Burek)

Zoran Torbica

Vitomir Ognjanovic (Južne vesti)

Ivan Zeljković (Zeka Milioner)

Srdjan Radić (BizBuzz)… i mnogi drugi

Cilj ovogodišnje Blogomanije je razmena regionalnog i međunarodnog iskustva pri kreiranju uspešnih priča i dobrog sadržaja, kako od strane pojedinaca, tako i na korporativnom nivou.

Odlican edukativni program

Sekundarni cilj je svakako networking, razmena informacija, novi kontakti. Ukratko, dogadjaj koji ne treba propustiti i za koji treba rezervisati mesto u kalendaru.

Na Blogomaniji će i ove godine učestvovati dokazani stručnjaci u svojim oblastima, koji će kroz razne forme prezentacija svoje iskustvo i znanje podeliti sa učesnicima. Tako da ćete moći da čujete i vidite mnoge zanimljive osobe i osetite njihovu pozitivnu energiju. Naravno, i moja malenkost će biti među predavačima sa jednom vrlo interesantnom temom.

 

Predavaci na Blogomaniji

Uskoro dodatne informacije.

 

Srodne teme:

http://ftw.rs/blogomanija-2013-i-zasto-vam-je-tamo-mesto/ (Ivan Minić)