Knjiga o NLP-u

NLP knjiga

Prva NLP knjiga čiji je autor sa ovih govornih područja (bivša SFRJ) koja se bavi neurolingvističkim programiranjem. Utemeljena  je na iskustvima mnogobrojnih održanih NLP treninga!

Knjiga NLP – Uvod u osobni rast i razvoj čitateljima će predstaviti osnove neurolingvističkog programiranja, NLP tehnike, veštine vežbe kojima svaki pojedinac može u željenom smeru unaprediti svoj život.

Koncepcijom knjiga sledi predavanja sa  praktičarskog NLP treninga te uključuje mnoge primere s kojima su se autorice tokom rada susretale.

Podaci o knjizi:

Naziv knijge: NLP – Uvod u osobni rast i razvoj

Autori: Dragana Mladenović, Jelena Vrsaljko

Izdavač: Kigen d.o.o.

Biblioteka: DuhTijelo

Broj strana: 300

Rekli su o knjizi:

” NLP je područje koje je jako slabo zastupljeno u literaturi i svaki pokušaj da ga se približi domaćem čitateljstvu je hvalevrijedan. U knjizi svatko može pronaći informacije o tome kako prepoznati vlastite snage i ograničenja, kao i efikasne načine za uspješan razvoj, uz istovremenu stalnu brigu o drugima.” – mr. spec. Tanja Pureta, prof. psihologije, trenerica i coach NLP-a.

Više informacija o knjizi možete dobiti na NLP knjiga


NLP povezane teme:

1. Šta je NLP – 4 ključa uspeha?

2. NLP trening – moje NLP iskustvo

 3. 10 aksioma NLP-a koji će Vam promeniti život

4. NLP trening ili kako biti uspešan?

5. Knjiga o NLP-u

3 Comments

  1. Draga Miljana ja dolazim u Niš 21.11. i u koliko ste zainteresovani za knjigu mogu Vam je doneti. Javite mi kako ste odlučili!
    Svako dobro vam želim
    Dragan

Comments are closed.