NLP trening – moje NLP iskustvo

NLP trening ili moje NLP iskustvo

 

Moje iskustvo sa NLP treninga i kako sam doživeo NLP se može najbolje opisati kroz priču o majstor Peri.

Dakle, u jednoj velikoj firmi se desio kvar. Celo postrojenje, vredno par desetina miliona evra, je prestalo da radi. Sistem koji radi 24/7, 365 dana u godini je jednostavno prestao da radi. Proizvodnja je stala, gubici ogromni, svaki sat nerada povećava gubitke i tenzije u firmi. Vlasnik i direktor firme videvši da njegovi radnici ne mogu da reše problem i osposobe postrojenje, poziva majstora Peru, čuvenog po svojoj veštini da rešava sve probleme.

Majstor Pera ulazi u fabriku i zajedno sa direktorom kreće u obilazak postrojenja. Gleda cevi koje su svuda unaokolo, pipa ih, miriše, zagleđuje iz svih uglova. Počinje da ih udara, negde lagano, negde jače, zvuk odzvanja halom. Posle nekih 30-ak minuta obilaženja, gledanja, slušanja, mirisanja, razmišljanja, Pera prilazi jednoj cevi, vadi čekić iz torbe i laganim pokretom udara čekićem vrh cevi.

NLP znači znati gde udariti da sistem proradi

Cevi počinju da stenju, mumlaju, i polako, ali sigurno, sistem počinje da se vraća u normalu. Postrojenje je proradilo, direktor sav srećan, radnici srećni. Posao završen uspehom. Majstor Pera je rešio još jedan problem, ostvario novi uspeh.

E pa NLP trening je obuka koju je prošao majstor Pera i koja mu je dala znanje kako i gde udariti da sistem profunkcioniše.


NLP povezane teme:

1. Šta je NLP – 4 ključa uspeha?

2. NLP trening – moje NLP iskustvo

3. 10 aksioma NLP-a koji će Vam promeniti život

4. NLP trening ili kako biti uspešan?

5. Knjiga o NLP-u

1 Comment

Comments are closed.